Pastissos, Galetes, Postres, Melmelades... Amb els millors ingredients ecològics, fruites de temporada, farines integrals o sense gluten, sucres naturals... Tenim les claus per gaudir d'un bon dolç sense oblidar-nos de cuidar de la nostra salut.
Cap problema, te la dic ara mateix: 125 gr de mantega tova 60 gr de sucre more 1 cullerada de mel 1 ou 100 de farina 175 de farina integral 35 gr de segó de blat 1 culleradeta de llevat Batre la mantega amb el sucre i la mel, afegir l'ou, batre un altre cop i afegir els ingredients secs. Amassar bé i fer una bola amb la massa, embolicar en film transparent i ficar a la nevera durant 1 hora. Després estén la massa amb un corró i talla amb un tallapastes, folra la safata del forn amb paper antiadherent i s'enforna a 180 º durant 12 minuts. Deixa-les refredar sobre una reixeta i ja estan llestes per gaudir. Gràcies a tú per llegir-me, una salutació!
Hola Blanca! M'agradaria saber on trobo la recepta, moltes gràcies i bon estiu!!
ResponEliminaCap problema, te la dic ara mateix:
Elimina125 gr de mantega tova
60 gr de sucre more
1 cullerada de mel
1 ou
100 de farina
175 de farina integral
35 gr de segó de blat
1 culleradeta de llevat
Batre la mantega amb el sucre i la mel, afegir l'ou, batre un altre cop i afegir els ingredients secs. Amassar bé i fer una bola amb la massa, embolicar en film transparent i ficar a la nevera durant 1 hora.
Després estén la massa amb un corró i talla amb un tallapastes, folra la safata del forn amb paper antiadherent i s'enforna a 180 º durant 12 minuts.
Deixa-les refredar sobre una reixeta i ja estan llestes per gaudir.
Gràcies a tú per llegir-me, una salutació!