Etiquetes

dimarts, 8 de juliol de 2014

Galetes Integrals

Galetes amb segó de blat i mel.

2 comentaris:

  1. Hola Blanca! M'agradaria saber on trobo la recepta, moltes gràcies i bon estiu!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cap problema, te la dic ara mateix:
      125 gr de mantega tova
      60 gr de sucre more
      1 cullerada de mel
      1 ou
      100 de farina
      175 de farina integral
      35 gr de segó de blat
      1 culleradeta de llevat
      Batre la mantega amb el sucre i la mel, afegir l'ou, batre un altre cop i afegir els ingredients secs. Amassar bé i fer una bola amb la massa, embolicar en film transparent i ficar a la nevera durant 1 hora.
      Després estén la massa amb un corró i talla amb un tallapastes, folra la safata del forn amb paper antiadherent i s'enforna a 180 º durant 12 minuts.
      Deixa-les refredar sobre una reixeta i ja estan llestes per gaudir.
      Gràcies a tú per llegir-me, una salutació!

      Elimina